Preguntas Frecuentes

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor

De vanligaste frågorna

Beställningar och frakt

Våra produkter är designade för att alla de människor som behöver hålla en konversation dold eller lyssna oupptäckbar inför andra människor. De vanligaste kundprofilerna är: Studenter för examen, Säkerhetsföretag, Arbetskonflikter, Rättsliga bevis, Skådespelare, Presentatörer...

Troligtvis ja eftersom Vi skickar till praktiskt taget alla länder i världen. Du kan konsultera mer information här eller kontakta oss.

Våra försändelser är 100% diskret. Paketet har inte eventuella märkningar eller fraktetiketter som anger dess innehåll. Dessutom bär de självhäftande förslutning ska öppnas och stängas igen.

Vi har Brådskande försändelser med leverans inom 24 timmar för Spanien, 2-4 dagar i Europa och 3-6 dagar till resten av världen. mer information här.

Du får en e-post med ämnet "Note lagt till din beställning..." med länken och spårningsnumret. Om du inte har fått det inom 48 timmar, tveka inte att kontakta oss.

Ja, vid beställning, välj alternativ för hämtning i butik

Du kan också begära leverans på ett postkontor i Spanien. Du måste bara göra det ange kontorets adress (du hittar den på Google kartor) e ange i fältet "Beställningsanmärkning". att försändelsen går till Correos.

Betalningsmetoderna som finns tillgängliga på webben är betal-/kreditkort, PayPal och postförskott (endast tillgängligt på den spanska halvön). Du kan kontrollera mer information här.

Ja, alla produkter har en 2 års minsta garanti, kan förlängas upp till 3 år i fallet med Spanien genom förordningar.

Självklart! Vi erbjuder olika kommunikationskanaler så att du kan kontakta oss och vi kan erbjuda dig råd eller hjälp när du får din produkt.

Du måste kontakta oss så snart som möjligt genom någon av kommunikationskanalerna så att vi kan ändra adressen i vårt system.

Du måste kontakta oss så snart som möjligt genom någon av kommunikationskanalerna så att vi kan modifiera produkten i beställningen.

För att returnera en produkt måste du kontakta oss via e-post inom 14 dagar anger ordernumret och anledningen till det. Du kan läsa mer information om returpolicyn här.

De vanligaste frågorna

Spionprodukter

Alla hörlurar som vi säljer i PingaOculto de är helt dolda i örat och har en volymområdet optimerat så att det inte kan höras utifrån.

Nej, tillåter induktionstekniken som används i alla våra hörlurar ljud överförs endast inom ett område av 20-30 centimeter från induktionskragen. Således inhibitorn tar inte upp signalen. Om inhibitorn är för telefonsamtal kommer den att förhindra kommunikation på mobilen. Användningen av inhibitorer är verkligen sällsynt enligt reglering. Du kan konsultera mer information här.

Våra hörsnäckor är utjämnade för att erbjuda perfekt kvalitet för att förstå en mänsklig röst, antingen från inspelningar eller från ett telefonsamtal.

Våra hörlurar fungerar induktionsteknik, vilket säkerställer din operation även med inhibitorer y autonomi på minst 3 timmar. Mer information här.

En PingaOculto vi har lagt till etiketter till kategorisidorna för Pinganillo enligt funktionerna vad du behöver Se alla hörlurar här.

El Nano- eller magnethörlur kräver inte batteri eller laddning att arbeta på grund av materialet som den är gjord av. Den reagerar på induktionskragens induktiva vågor genom att vibrera och orsaka ljud.

El Earpiece Vip Pro kräver ett batteri för att fungera och har en autonomi på cirka 4 timmar.

El Vip Pro HiperMini-hörluren är uppladdningsbar med den medföljande laddboxen.

Inte för att kragen eller induktorelementet sänder på kort avstånd (20-40 centimeter) för säkerheten. Varje person måste bära ett halsband eller induktorelement på halsen och en hörsnäcka i hans öra.

Ja, du kan ringa ett telefonsamtal från 3 personer och att en, två eller alla tre personer använder en hörsnäcka.

Ja, tillåter induktionstekniken som används i alla våra hörlurar ljud sänds inom intervallet 20-40 centimeter från induktionskragen undvika störningar.

Nej, induktionskragen ska sitta i nacken gömd under kläderna eftersom den överför ljudet till pingvinen på kort avstånd (20-40 centimeter).

Ja, GSM-induktorkragar fungerar som en mobil bara att behöva sätta i SIM-kortet när du ringer telefonsamtal. kan också användas andra induktorkragar för inspelningar genom att ansluta dem till en MP3.

Det är lagligt att spela in video med en spionkamera eller videokamera så länge du får samtycke eller informeras med ett tecken videoövervakningsområde. Det kan påverka till denna laglighet om de är det offentliga eller privata områden. Om kameran också spelar in ljud, vi måste avaktivera dess användning i de allra flesta falleftersom det är olagligt att fånga privata konversationer som vi inte deltar i.

*Enligt spanska bestämmelser

Det är lagligt att spela in ett samtal, även utan att meddela andra personer, så länge vi deltar i samtalet. Detta beror på att om andra människor frivilligt går med på att prata med oss ​​så är de ansvariga för allt de säger.

Det är inte lagligt spela in ett samtal där vi inte deltog utan samtycke av de människor vi spelar in.

*Enligt spanska bestämmelser

Behöver du mer hjälp?

kontakt

Vänligen aktivera JavaScript i din webbläsare för att fylla i detta formulär.
Föredrar du att besöka oss?

butiken

Calle Lucio del Valle 12, Madrid, Spanien

Måndag till fredag 10:00 till 14:00 och 15:00 till 19:00 |  Lördag 10: 00 a 14: 00

*Semester uppdaterad på Google Maps

butiken PingaOculto
Global Expressfrakt

Var som helst i Världen

14 dagars Returrätt

Upp till 14 kalenderdagar

3 års Garanti

Snabb och effektiv hantering

100% Säker Betalning

PayPal/MasterCard/Visa