Nano hörlur

Nano-hörluren har en storlek endast 3 mm stannar kvar gömd i hörselgången. Vidare, ingen laddning krävs genom att reagera på induktionskragens induktiva vågor. Detta rekommenderas för bullerfria miljöer och det fungerar med samtal och inspelningar.

📹 Recensioner och videohandledning Penganillos Nano 🔴

Kategori Nano-hörlurar
Visa filter

Visar alla 9 resultat

Visar alla 9 resultat

Upptäck den exceptionella tekniken Nano hörlur. Den är bara 3 mm stor, designad för att integreras perfekt i hörselgången utan att väcka uppmärksamhet. Dess innovativa svarssystem på induktionskragens induktiva vågor eliminerar behovet av att ladda den, vilket ger dig bekymmersfri drift.

detta typ av hörsnäcka Det är ett rekommenderat val för tysta miljöer, där dess prestanda sticker ut. Nanoenheten anpassar sig till alla diskreta kommunikationsbehov.

Hur fungerar nanohörluren?

El Nano hörlur arbetar med en genialisk kombination av teknik och design. Med sina mått på endast 3 mm placeras den diskret i hörselgången, praktiskt taget osynlig för andra. Dess unika funktion är baserad på induktionskragens induktiva vågor.

Istället för att förlita sig på ett uppladdningsbart batteri, reagerar det på signaler som sänds ut av inducerkragen. Induktorkragen genererar elektromagnetiska vågor som fångas upp av hörluren, vilket aktiverar dess funktion. Denna innovativa funktion eliminerar behovet av att ladda din enhet, vilket ger dig en sömlös upplevelse.

Dessutom är den särskilt effektiv i tysta miljöer, där dess förmåga att ta emot induktiva signaler kommer till sin rätt. Det är mångsidigt i sina användningsområden, vilket möjliggör tydlig kommunikation vid samtal och inspelning av information diskret.