De vanligaste frågorna

Preguntas Frecuentes

Våra produkter är designade för att alla de människor som behöver hålla en konversation dold eller lyssna oupptäckbar inför andra människor. De vanligaste kundprofilerna är: Studenter för examen, Säkerhetsföretag, Arbetskonflikter, Rättsliga bevis, Skådespelare, Presentatörer...

Troligtvis ja eftersom Vi skickar till praktiskt taget alla länder i världen. Du kan konsultera mer information här eller kontakta oss.

Våra försändelser är 100% diskret. Paketet har inte eventuella märkningar eller fraktetiketter som anger dess innehåll. Dessutom bär de självhäftande förslutning ska öppnas och stängas igen.

Vi har Brådskande försändelser med leverans inom 24 timmar för Spanien, 2-4 dagar i Europa och 3-6 dagar till resten av världen. mer information här.

Du får en e-post med ämnet "Note lagt till din beställning..." med länken och spårningsnumret. Om du inte har fått det inom 48 timmar, tveka inte att kontakta oss.

Ja, vid beställning, välj alternativ för hämtning i butik

Du kan också begära leverans på ett postkontor i Spanien. Du måste bara göra det ange kontorets adress (du hittar den på Google kartor) e ange i fältet "Beställningsanmärkning". att försändelsen går till Correos.

Betalningsmetoderna som finns tillgängliga på webben är betal-/kreditkort, PayPal och postförskott (endast tillgängligt på den spanska halvön). Du kan kontrollera mer information här.

Ja, alla produkter har en 2 års minsta garanti, kan förlängas upp till 3 år i fallet med Spanien genom förordningar.

Självklart! Vi erbjuder olika kommunikationskanaler så att du kan kontakta oss och vi kan erbjuda dig råd eller hjälp när du får din produkt.

Du måste kontakta oss så snart som möjligt genom någon av kommunikationskanalerna så att vi kan ändra adressen i vårt system.

Du måste kontakta oss så snart som möjligt genom någon av kommunikationskanalerna så att vi kan modifiera produkten i beställningen.

För att returnera en produkt måste du kontakta oss via e-post inom 14 dagar anger ordernumret och anledningen till det. Du kan läsa mer information om returpolicyn här.

Behöver du mer hjälp?

kontakt

Vänligen aktivera JavaScript i din webbläsare för att fylla i detta formulär.
Föredrar du att besöka oss?

butiken

Calle Lucio del Valle 12, Madrid, Spanien

LV 10:00 till 14:00 och 15:00 till 19:00 |  S 10: 00 a 14: 00

*Semester uppdaterad på Google Maps

butiken PingaOculto
Global Expressfrakt

Var som helst i Världen

14 dagars Returrätt

Upp till 14 kalenderdagar

3 års Garanti

Snabb och effektiv hantering

100% Säker Betalning

PayPal/MasterCard/Visa