Vem är vi?

Ledande varumärke inom hörlurar i hela Europa

gå tillbaka till början

Vår historia börjar 2002

Vi började vår historia med att annonsera med flygblad 2002 och göra all försäljning för hand i olika kommuner i regionen Madrid i Spanien. Tack vare att nöjda köpare delade vår kontakt blev vi huvudsäljare av hörlurar i Madrid. Kort därefter, 2007, anpassade vi oss till begagnade plattformar och genom ett remisssystem som gjorde brådskande leveranser expanderade vi till hela Spanien.

Början pingviner PingaOculto
PingaOculto web
Utvidgar marknaden

Intrång i marknadsplatser och webben

2016 skapade vi den första webbplatsen PingaOculto som många av er kommer ihåg och ett år senare, 2017, började vi sälja på stora plattformar som Amazon eller eBay. Vi började också sälja våra produkter i hela Europa och fick stor efterfrågan tack vare det goda arbetet och insatserna från hela teamet. PingaOculto.

nya lager

Logistikledning och innovation

Under 2019 utökade vi vårt lilla lager på grund av en markant ökad efterfrågan. Skälen var expansionen av våra leveranser till världsmarknaden och export som leverantörer. Alla dessa år av kunskap om marknadens behov förvandlades till produkter designade och exklusiva för PingaOculto.

Pinganillo butik PingaOculto
butiken PingaOculto
första butiken

Öppnande av den första butiken

2022 har vi öppnat den första butiken PingaOculto ligger i staden Madrid i Spanien. Många kunder föredrar att se produkterna personligen innan de köper dem och vi bestämde oss för att öppna den första spionbutiken specialiserad på hörlurar i Spanien. Vi är säkra på att vår Madrid-butik kommer att bli den första av många! 🕵️

Uppmärksamheten är mycket bra och punktlig, jag provade kameran för sanningen är att jag har sett några identiska för ett högre pris, och den här har bra kvalitet och mobildata är också flytande. Det bästa alternativet, utan tvekan. Jag hoppas att denna recension tjänar till att klargöra tvivel.
utsikt PingaOculto
Lucia T.
Valencia, Spanien
Från uppmärksamheten från WhatsApp till hastigheten när du skickar den, alla 10. Jag har provat det och allt matchar beskrivningen. Om du är osäker, skriv till dem så kommer de att ge dig råd om det som rekommenderas mest i ditt fall. Tack. Nu ska vi bara godkänna 😁
Bedömning PingaOculto
anonym
Florens, Italien
Global Expressfrakt

Var som helst i Världen

14 dagars Returrätt

Upp till 14 kalenderdagar

3 års Garanti

Snabb och effektiv hantering

100% Säker Betalning

PayPal/MasterCard/Visa